Според personalitytest112.com, италианците се радват на лиценза на bet365

Дълга беше борбата на букмейкъра bet365, особено известен в Обединеното Кралство за свободна работа в страната, приличаща на ботуш. Освен дълготрайно, самото лицензиране беше и доста трудоемко в Италия, защото именно там е една от страните с меката на футбола. Както повечето футболни фенове знаят, Серия А е определено сред най-гледаните футболни мероприятия и италианските граждани, които са почитатели на онлайн залозите бяха свикнали да използват именно бет365 за свое буки. 

Преди няколко години обаче, законодателството малко измени правилата и се оказа, че е необходимо да се лицензират за страната на жабарите, за да може феновете да се радват на услугите, предлагани от тях.

bet365 ИталияИмаше немалко правила, за да се получат букмейкърите лиценз там. Едно от условият беше да се създаде отделен домейн, който да бъде .it и само от него да се влиза в онлайн платформата. Междувременно играчите се опитваха да влизат от някакви алтернативни, други домейни, но това беше почти невъзможно, защото само се спираха от доставчиците и не беше особено коректно това. Преди няколко месеца обаче, положението коренно се промени, защото bet365 се лицензира там и италианският домейн вече си работи за страната съвсем коректно и сигурно, съобщи personalitytest112.com – сайтът за спортни прогнози за Висшата Лига в Англия.

Освен там, англйските собственици на уеб платформата кандидатстват за лиценз и немалко страни, а в Дания, Испания, Англия отдавна оперират съвсем свободно и привържаниците се радват на предлаганите услуги от тях.